Drottning bakom ratten

Sitter i min säng och inväntar tröttheten som borde komma snart. Idag var jag på min första teorilektion, eller ah, jag trodde det skulle vara teorilektion men det var tydligen bara ett introduktionsmöte. Det var lite kaos för det var 70 pers i rummet och det fanns väll stolar till max 30st. Men de skulle dela upp oss i tre olika grupper så nästa gång får nog alla plats att sitta. Får vi hoppas.
Jag har övningskört med pappa två gånger idag och inte för att skryta men det gick jävligt bra. Till och med pappa sa att det gick väldigt bra och för att komma från han så är det typ som om jag körde ofelbart!

Hej baksmälla, trevligt att träffas

Blev lite party igår, en klasskompis hade 18-års fest så vi förfestade lite hos henne innan vi drog ner till krogen. Kanske fick i mig lite för mycket för jag kommer inte ihåg överdrivet mycket men jag minns att jag var oerhört stolt över mig själv för att jag lyckades kissa i en pissoar...

Lökigt värre

Efter en lång, varm och stressig dag i köket vill man bara doppa hela sig själv i rengöringsmedel, all matos sätter sig liksom i huden och man känner sig inte så fräsch, dessutom är det ordentligt varmt i varmköket när alla plattor är på så man svettas en del.
Jag var ensam på en maträtt idag som desutom var den som bestäldes mest av så det blev lite stressigt.
Nae nu ska jag ta tag i livet och gå och duscha.

En perfekt söndag

Vaknade lagom tidigt idag, kaffe och bulle till frukost, tid till att lusläsa lördagens tidning.
Övningskörde med pappa, tränade på att backa runt gathörn och det var inte alls lika svårt som jag hade föreställt mig. Har även blivit mycket bättre på att gasa mer när jag ska starta från ettan, vanligtvis brukar jag "fesstarta" som pappa säger.
När vi kom hem gjorde jag klart en matteuppgift och satte mig sedan ute i solen och pluggade in frågor om ansvarfull alkoholhantering.
Det enda dåliga med denna dag är att jag har kramp i min vadmuskel, jag kan knappt gå utan att det känns som att hela vaden ska sprängas och det är ju inte jätteroligt.
Just det, för några dagar sedan åkte pappa iväg till Säfsen med jobbet och där köppte han ett underställ i bambu till mig. Och guuuuud vad skönt det är, jättelent och lagom varmt, jag vill ha på mig det hela tiden!

Orkar jag skriva ett inlägg?

Tydligen så gör jag det, istället borde jag lägga energi på att plugga eller kanske till och med gå och lägga mig så att jag är utvilad imorgon då jag måste hinna med att övningsköra, träna och plugga.
Igår somnade jag runt halv elva, vilken party fredag jag hade eller hur? Jag somnade praktiskt taget så fort jag satte mig i soffan. Allt skolarbete (och för att inte glömma allt projektarbete!) suger musten ur mig. Ska bli skönt med praktik snart och sedan ett lååååååångt och härligt jullov.

6 oktober

Ska snart cykla iväg till skolan för att ha barteknik och senare svenska.
Klockan tio idag ska jag till blodcentralen för att ta prover och kolla om jag kan bli blodgivare. Jag brukar inte vara rädd för sprutor och sånt, tvärtom, när jag var mindre tyckte jag det var jätteroligt att få gå till sjuksyster och ta vaccin. Men nu är jag allt lite orolig, fast det är nog mest för att jag måste hitta rätt inne på sjukhuset som oroar mig.
Jag har inte riktigt listat ut hur man får igång camen på min dator så det blir ingen bild idag.

Kvällspass

Har en fet och fin sovmorgon idag, börjar först klockan två för vi har kväll i köket, tema Frankrike. Så jag har haft gott om tid att piggna till idag, tror till och med att febern har övrgivit mig!
Idag var dock en såndär jobbig dag att när man öppnar garderoben och ser alla kläder så vill man inte använda någonting av det. Man har tröttnat på allting därinne och ingenting matchar med varandra. Tur då att familjen ska till ullared nästa vecka!
När jag kollade igenom mina senaste inlägg märkte jag att det var ett tag sen jag laddade upp någon bild, så det tänkte jag göra nu. Frågan är bara på vad... Hm det får bli någon gammal bild för våran systemkamera är tydligen urladdad...
Får bli en gammal bild från i somras när vi var i Norge.
En stund senare välte jag och mamma, men kameran överlevde trots allt.

Väntar på bättre tider

Det bidde inget bullbak idag, tinade lite bullar från i helgen istället. Febern har nu hakat på min förkylning, jag hälsar dem välkomna, NOT.
Har inte tid att vara sjuk nu ju! Okej det är ju inte riktigt så illa att jag inte hinner gå och snyta mig, för det gör jag faktiskt. Men jag måste vara pigg och orka plugga och hänga med i skolan, inte vara hemma och sova.
Fan vad bitter jag känner mig, så himla jobbigt är ju inte livet, bara lite :)

Överskott av snor

Trodde att förkylningen jag drogs med i helgen hade släppt men nae tydligen inte för när jag vaknade imorse var jag totalt igentäppt i näsan och jättetrött. Men det är bara att härda ut, snart blir jag nog frisk!
Idag är det kanelbullensdag så jag tror jag ska baka lite med syrran när jag kommer hem. Fast vi tjuvstarade faktiskt redan i helgen med att baka lite bullar.

Prestationsångest

Jag måste visa mig duktig, när jag får beröm suger jag åt mig ordentligt. Jag vet själv att jag inte är särskilt bra på någonting därför måste jag ständigt försöka övertala mig själv om att jag allt är lite duktig, ibland. Men när detta misslyckas, när jag inte får högsta betyg på ett prov då raseras allt som jag försökt bygga upp, då växer klumpen i magen och jag tillbaka på ruta ett.
Mamma och pappa har aldrig varit särkilt generösa med beröm. Får jag MVG så är det bara: jaha, det var ju bra. Ett G är ett stort misslyckande för dem. Aldrig några spontana komplimanger, aldrig en kram, ingen sympati.
Om jag har spenderat en hel dag med att städa frågar bara mamma och jag har kommit ihåg att damma överallt. Ingen bekräftelse på att de tycker om mig.
Jag tror att mamma och pappa skaffade barn mest för att det är så man gör. Man träffar någon och sedan skaffar man hus och barn. Jag tvivlar starkt på att de överhuvudtaget diskuterade min och min systers uppfostran. De blev ofta väldigt arga på oss som barn, de kunde vara sådana saker som man själv inte viste att man inte fick göra. detta har gjort mig konflikträdd, jag klarar inte av att någon blir arg på mig. jag vill vara alla till lags och inte göra någon besviken.
Så nu har jag fått skriva av mig lite, nu känns det bättre. Eller nae det gör det ju egentligen inte.

Livet är allt bra härligt.

Var ute och promenerade med Nathalie igår och vi gick i drygt två timmar. Slarvig som jag är hittade jag inte mina springskor så jag fick låna syrrans. Resultat? Två feta skavsår på vardera häl, jävligt skönt!
Och imorse var jag duktig och satte på skoskavsplåster som dock senare åkte av när jag tränade, och vet ni vad som händer då? Jo skoskavet bli kletigt och varigt och detta fastnar i strumpan och när man sedan drar bort strumpan gör det jävulskt ont. Så jag kände mig för att använda mig av lite ironi i rubriken till detta inlägg.

RSS 2.0