Någon gång ska jag skriva ett intressant inlägg...

Men nu är jag så grymt förkyld att jag inte orkar, mår verkligen piss, är sådär jobbigt förkyld att jag i ena sekunden fryser och är iskall medan jag i nästa sekund svettas som en gris. ska sätta igång en film och sedan försöka sova.
Ska gå PW med Natsshing imorn bitti, det lär ju gå riktigt bra!

Rusar rakt mot väggen

Jag är så sjukt irriterande trött. Har varit långa dagar denna vecka. Tisdag och onsdag körde vi länge i köket, på onsdagen kom jag hem först halv elva och var då rejält mörbultad.
Idag efter skolan så var jag tvungen att jobba i köket med vårat projektarbete, om några veckor ska vi stå på en mässa och sälja saft, sylt o marmelader. Så vi måste ha en himla massa burkar av allting. Och som jag har sagt tidigare tar det mycket energi att både behöva göra sitt egna arbete men även hålla koll så att vissa andra gör rätt och inte fuckar upp någonting för då sitter vi i skiten. Men jag ska nog överleva detta, förhoppningsvis.
Jag ger mig själv fett med beröm för att jag nyss skrev massa på mitt svenska arbete så det nästan blev klart, bara lite finputsning men det hinner jag på lektionen.

Första inläggt på nya datorn

Datorn känns jättebra, perfekt mellanrum på tangeterna och skärmen är sådär precis lagom stor.
Jobbigt bara att jag måste betala för den, känner att pengarna på mitt konto bara rinner iväg. Och om några veckor ska familjen till Ullared så jag får snåla lite tills dess.

Söndagsutflykt

Det var så fint väder idag så vi åkte ut med båten och ute på havet var det nästan vindstilla så det var helt perfekt.   Tyvärr så skulle mamma och pappa träna på kvällen så vi kunde inte vara ute så länge.
Men då hann jag istället gå en långpromenad med Malin, vi gick i nästan två timmar så vi hann prata om en hel del.




Årets sista dopp?

Inget nätverk

Idag hämtade vi ut min dator, den är så fiiin. Sorgligt nog så är det något fel på den där koden som sitter på routern, så jag har inget internet på den och då känns datorn tyvärr ganska oanvändbar i nuläget, men jag ska nog ta ett snack med telia imorn, eller ah pappa får nog ringa, han har lite mer koll än mig.

Slängde ihop en marängsviss!


MorgonPlugg

Ska plugga in 78 ansvarsfull alhoholhanterings frågor och göra en 7 frågor lång matteuppgift.
Kul, verkligen jättekul.

Idag bestämde sig mitt hår för att vara krulligt, också väldigt kul. Gud så kul jag har denna morgon, helt otroligt.


Längtar efter min nya dator

Idag åkte pappa och jag till Elgiganten för att kolla på en laptop till mig (just nu sitter jag med pappas hela tiden). Och jag hittade en som verkligen var perfekt! Den hade jättesnygg design och det bästa av allt, den var 13 tum. Vilket är precis det jag vill ha, 10 känns alldelles för litet medan en 15 känns för stor. De hade tyvärr bara skyltexet kvar så jag får vänta tills imorn innan jag kan hämta ut den, för de måste packa ner den och greja lite.
Men jag är ändå supernöjd!

Jag har även hunnit med att städa mitt rum lite, av någon anledning så slänger jag alla kläder på golvet istället för att hänga in dem, så efter några dagar blir det kaos i mitt rum. Jag har även skrivit lite på en historiauppgift.
Mm mycket duktigt. Inte lika duktigt av mig att jag varken har gjort matteuppgiften som ska in imorgon eller pluggat på de 78 frågor jag har som prov imorgon. Det får bli att gå upp tidigt imorngon för nu ska jag sova!

Ibland har man roligt






Blåbärsflicka

Idag har jag varit i köket tillsammans med min projektgrupp. Har gått ganska bra, lite rörigt dock eftersom att  någon annan har tagit alla våra burkar som vi ska ha marmelad och sylt i, så det fick bli saft och biscotti idag bara.
Jag har gjort blåbärssaft så det ser ut som om mina fingar är förfrysta för de är så blå, mina naglar är heller inte så fräsha. Nästan så att jag borde klippa ner dem fast det vill jag ju inte :( 



Min fina kockrock, är glad över att jag slipper tvätta den!


Frulle

Mmm, philadelphiaost!

Sömnproblem

Hemkommen från Ivs inflyttningsfest, eller fest och fest, vi satt mest och pratade och hade det mysigt.
Hon har ju bara flyttat ut på tomten i en liten, men ack så mysig, friggebod och då blir det inte så mycket partaj.
Hade inte tänkt att dra så tidigt men Simorn skulle ändå gå till bussen och då tänkte jag att vi lika gärna kunde ha sällskap en bit på vägen.

Imorn har jag studiedag, fast vi i projektgruppen ska gå in lite i köket och fixa med sylter och safter så jag blir inte helt ledig, men lite sovmorgon får jag allt!
Känns som att jag sover för lite varje dag, för jag blir bara tröttare och tröttare om dagarna.
Lägger jag mig i soffan efter skolan är det helt kört. Då somnar jag och sover flera timmar.

Hemmaspa

Gör egen ansiktsskrubb, det enda som behövs är olja och bikarbonat. Tips från Lady Dahmer

 

Okej det syns typ ingenting, fast kollar man noggrant så ser man allt lite gula fläckar.


Kaos

Kort dag i skolan idag, först matte, det gick ganska bra fast lite långsamt för jag fick leka lärare till Hugo och Malin. Fast jag märker att jag tycker det är kul att förklara och lära ut saker så jag kanske borde bli lärare?
Sen hade vi historia och asså fan vad våran lärare är rolig, han säger typ att ett arbete ska vara klart tills nästa gång, fast han kan ju inte begära att alla ska hinna klart, herregud vissa har ju faktiskt varit sjuka.
Så inget eget ansvar där inte, men det är ganska skönt för Malin och jag jobbar ganska snabbt så vi kan chilla sen när vi är klara.

Vi håller på med ett projektarbete i skolan och det går väll sisådär, vissa vill mer än andra om man säger så. Vissa är jättedrivande och ställer upp och jobbar när det behövs, medan vissa ständigt är sjuka eller ska fika med pojkvännen, för det går ju inte att ändra tid till det?!
Så nu är det lite smått kaos eftersom att vissa inte vill jobba när vi är lediga, men när fan ska vi jobba då? När man jobbar med ett projekt är det ju liksom tänkt att man ska ta av sin lediga tid eftersom att man just inte gör någonting annat då, så jag förstår inte vad folk gnäller om?!
Tur att Malin och jag tar tag i´t!

Vimmerby

Har spenderat hela söndagen i Vimmerby, firat morfar och kollat på när lillkusinen Axel spelade fotboll. Stackars barn säger jag bara, de är 12 år och allt handlar om att de ska vinna. Ifall någon missade en målchans så var tränarna inte sena med att kritisera barnen ordentligt. Jag menar hallå? De är 12 år, det borde mer handla om att de ska spela lite fotboll och ha roligt, inte behöva bryta ihop bara för att de missar bollen.

God tårta!

Överskott av energi?

Idag hade jag tänkt sova länge och sen bara glida omkring i pyjamas hela dagen. Men den planen förstördes ganska direkt när jag vaknade kl9 och solen hade gjort mitt rum obarmhärtigt varmt. Så det var bara att masa sig upp ur sängen, det märkliga var att jag inte alls var trött. Jag hittade crepes i kylen från igår som jag värmde och ut upp.
Har varit otrligt produktiv idag, städat hela köket och hela hallen och tvättat typ all tvätt i tvättkorgen. Jag misstänker att all denna städhysteri beror på att jag vill undvika samhällsuppgiften som borde lämnas in snart...

En heeelt vanlig dag

Som vanligt spenderar jag en håltimme hos Malin.
Vi (eller ah, jag faktiskt) har bakat kladdkakemuffin tills ikväll då vi ska inviga deras soffa på riktigt och tjocka oss ordentligt!
Malin är duktig och skriver varmköksarbete, fast jag är ändå duktigare för jag är redan klar!
Nu ska vi tillbaka till skolan och äta lunch, vi måste äta på gymnasiet och inte på HR :(, sen matte och historia.


Morgonbestyr

Har lite tid över innan jag måste cykla iväg till skolan. Så nu banne mig ska jag läsa i min bok!
Vet inte vad som har hänt egentligen, jag brukar alltid sluka böcker som jag vet inte vad, brukar alltid läsa minst 100 sidor varje dag och typ dubbelt så många på helgdagarna. 
Men nu har läst den här boken i ett par veckor och bara kommit till sida 129. Skärping nu!


Filmtime

Är hemma från Malin nu. Jag Iv och natsshing smyg invigde deras nya soffa, den är så grymt mycket större än den lilla tresits soffan de hade innan. Alla fick plats att lägga upp fötterna!
Alla blev vi av med våran Monthy Python oskuld också. Jag vet, jag skämms lite över att jag inte har sett den tidigare. Men ärligt talat Smala Sussie är mycket bättre!
Nu sitter jag här i min lilla tvåsits soffa och kan inte sova, så jag ska kolla på Pojken i randig pyjamas.


Duktiga cheyor

Idag har jag bara haft två lektioner, men med en fet håltimma i mitten. Under denna håltimme har Malin och jag ägnat oss åt att bygga ihop deras fina stora soffa, ganska undrhållande och jobbigt, för ingenting var förborrat så vi fick skruva allt för hand eftersom att de flesta ungdommar inte äger någon borrmaskin. Men nu är den äntligen ihopsatt, heja oss!


Kaos

Istället för att läsa Nelson Mandela - Samtal med mig själv, så kollar jag på Kaos i Båtsad, hur kunde det bli såhär?

Plugga igen!

Är hemma hos Malin och pluggar/spelar LFD2/fixar mat, mycket trevligt!
Vi har försökt trycka in 26st facktermer i våra hjärnor, gick sådär så vi bytte plats från pluggbordet till tv-soffan :)
Borde man inte kunna få betyg i att skjuta upp saker?
Jag menar det är ändå en ganska stor bedrift att lyckas glömma bort en läxa i någon vecka för att sedan råplugga natten innan den ska in. Jag skulle lätt få MVG direkt!

Morgonpigg...




Extra inlägg

Glömde en grej, kolla in denna video asså heeelt underbar, älskar småländsk dialekt <3
Just det, hade planerat att duscha ikväll också... vi får se hur det blir med det.

En mycket fyndig rubrik

Okej jag erkänner, sjukt dålig uppdatering de sista dagarna. Men man ska inte älta alltför mycket, nu är det såhär det är. I lördags var jag på fest hos Malin och Marcus, Marcus har ju fyllt 20 och det måste firas! det var mycket trevligt måste jag säga! orkar inte redogöra för allt i gjorde, det vill jag faktiskt inte göra heller. Men jag kan ju säga att jag var lite sådär mör i kroppen på söndagen :)

Idag följde jag med Malin hem för vi var VERKLIGEN tvugna att plugga "lite". Det gick mot förmodan väldigt bra och vi fick en hel del gjort, meeeeen det finns en hel del kvar att sätta tänderna i.
Just nu har nog min hjärna likaså som min dator ställt in sig på energisparläge, för det går inte snabbt när jag skriver, jag har t.ex. skrivit egg istället för ägg. liksom HALLÅÅ! fokusera snälla jag måste bli klar med det här.
Vem fan sa att HR skulle vara chill? 30 glosor varje vecka, redogöra i detalj hur man tillagar 20 rätter, sedan ett prov på det.
Nae det är tur att jag har Malin att plugga med, annars hade jag nog brytit ihop totalt.

 

Asså, jag lovar, vi hann plugga också!


Nattinlägg

Precis hemkommen från Malin och Marcus, där vi kollade på film (Gilbert Grape <3) och tjockade oss rejält! Både godis och chokladpudding, tur att man ska ut och springa imorn! Också väldigt trevligt att Malin har grannar som har fest och bara spelar dunka dunk musik, mycket underhållande...
Men imorn blir det vi som väsnas och spelar hög musik! För då ska vi fira Marcus som har blivit 20 bast!

Pluggfri helg

Har varit nere på stan och sprungit runt lite med kompisar, mycket roligt! Blev en massa krångel men nu har vi nog löst det mesta. Lite tråkigt då att jag lyckades glömma alla mina skolböcker i skåpet och när jag väl kom på att de var där så hade skolan stängt och alla dörrar var låsta... Men men, då slipper jag ju plugga i helgen och det är positivt.

För ovanlighetens skull (lägg märke till ironin) sitter jag i Malins kök och skriver medan hon lagar mat. Mycket jämnställt, jag vet, men jag frågade faktiskt om hon ville ha hjälp med något och hon svarade nej, så då får hon ju skylla sig själv.

Morgonstund har guld i mun...

Vad hände med hela den veckan som jag hade på mig att läsa 15 sidor historia och plugga klart alla mattetal? Den är borta, helt försvunnen, har ingen aning om vart den har tagit vägen.

Så nu måste jag plugga nu på morgonen när man egentligen bara vill ligga kvar i sängen och sova. Fast först måste jag äta frukost, man kan ju inte plugga på tom mage eller hur? Fast jag väntar nog tills mamma är klar för då får jag köket för mig själv. Så då är det ju inget konstigt med att jag sitter här vid datorn...

Min über coola t-shirt, med motiv från Pulp Fiction.

Robinson

Asså Paolo, du blir inte mer manlig ju högre och längre du skriker. Du kan inte kompensera din korthet med att skrika högre, det funkar inte så. Du kommer inte uppfattas som längre.

När jag var liten, älskade jag att kolla på Robinson och satt bänkad vid vare avsnitt, men nu, seriöst måste erkänna att jag kollar men jag gillar det inte. Vad hände med det gammla hederliga Robinson som gick när jag var liten? Eller var det lika illa då? Det kanske är mina minnen som är lite efterkonstruerade eftersom att jag vill tro att det någon gång har varit ett bra program.
Hur som helst, jag hatar Paolo.

Gröna fingrar...

Märkte att mina blommor såg lite vissna ut på fönsterbrädan, så jag bestämde mig för att försöka väcka dem till liv, vi får väll se hur det går med det.

Snälla överlev!

Mellanmål

Hemma från skolan nu, mumsar på en jordgubbs och banan smoothie, köpt dock men det är en bra smoothie från Froosh, den innehåller BARA frukt. Eftersom att jag är allergisk mot ganska många frukter brukar mamma vara snäll och köpa såna till mej ibland, så blir jag en Glad Tjej :)
Nu ska jag se på true blood

Gott!

Håltimme
Godmorgon på er! Jag ska snart cykla till skolan för att ha en timmes barteknik och sedan en lång håltimma och sedan svenska. Just idag så blir det nog kanske inte en så jättelång håltimma för vi ska nämligen på klamydiainformation idag, kul, för jag hade ju inte alls behövt den där håltimman till att plugga. Nu säger jag inte att jag skulle ha pluggat, nejdå jag säger att jag borde ha pluggat. Förmodligen hade jag hamnat hemma hos Malin i deras soffa och spelat Xbox.

En gammal bild på mig och Malin.

Eller har jag för mycket saker?

Har precis tagit mig en välbehövlig dusch. Kände mig lite småäcklig efter att ha gått runt i princip samma kläder som jag sovit i, har man feber orkar man inte bry sig...
Men sen tar man en titt i spegeln och då finns det inget annat alternativ än en lång varm dusch.
Har även kommit på en annan grej, jag behöver en störra bokhylla...



Mumsigt

Gjorde varsin smoothie till Elin och mig.
Brukar köpa frysta bär i lösvikt på Ica och sen bara tina lite snabbt i micron innan jag mixar bären med yoghurt, Supersmidigt!


Tidsfördriv

Har precis sett klart Donnie Darko, en ganska kompilicerad film där man måste hänga med och vara fokuserad, vilket jag kanske inte riktigt är just idag. Så jag tyckte väll inte att filmen var sådär jättebra för jag orkade inte hänga med och höll på med annat medan jag såg filmen. Det ska man inte göra.


Sjukstuga i soffan

Elin är hemma från sjukhuset nu, vi har käkat lite lunch som hon dock spydde upp, stackarn. Nu ska vi se på The Big Bang Theory.

Tror allt att detta är den roligaste komediserien som har gjorts, den är så lättsam och inget onödigt drama.

Filmtips

Jag klättrar på väggarna här hemma, så jag tänkte slänga ihop en lista med filmer som jag tycker är väldigt bra.
Filmerna kommer utan någon som helst ranking eller genre.

Inglourious Basterds, 2009
Inception, 2010
Shutter Island, 2010
Smala Sussie, 2003
Pineapple Express, 2008
Changeling, 2008
The Good Girl, 2002
The Kids Are All Right, 2010
True Grit, 2010
I Skuggan Av värmen, 2009
I Rymden Finns Inga Känslor, 2010
(What's Eating) Gilbert Grape, 1993
Pulp Fiction, 1994
The Green Mile, 1999

Det var de som jag kom på just nu :)

 


sjukling

Bestämde mig för att stanna hemma idag och samla lite krafter, så kanske jag orkar gå imorn. Fast just nu känns det som en omöjlighet. Tänkte lägga mig och sova lite men när man har byggarbetare nedanför fönstret som hammrar och väsnas så går det inte så bra. Får sätta igång en film istället.

Sjuk

Om man skulle vilja vara lite vitsig skulle man kunna säga att jag är sjukt sjuk, haha.
Hela dagen har det känts som om kollapsen varit nära men jag har klarat mig utan.
Sikken dag det har varit, inte bara det att jag har mått skit, när jag följde med Malin och Åsa för att hämta Marcus så mådde han illa och spydde senare. Sedan ringer mamma och säger att hon är med min syster på sjukhuset. Den klanten har ramlat i källartrappen! Man tycker att efter ett antal snubblingar på vår hala källartrapp så kunde hon ha lärt sig att ta det lugnt, men inte då!
Hon klarade sig med en hjärnskakning, men får stanna på sjukhuset minst en natt eftersom att hon har spytt en massa och inte ätit någonting på hela dagen.
Så kan det gå! Man ska inte springa i trappor!

 


Håltimma

Har tagit mig en plats vid Malins köksbord och inväntar te.
Min energi bara sjunker och sjunker och jag känner mig inte så kry.


Förkylning på G?

Det är en mycket trött tjej som sitter här och skriver. Helgen är ju alldeles för kort! På två ynka dagar hinner man inte med att både vila upp sig inför nästa skolvecka och dessutom göra klart de läxor man har fått över helgen.

Till råga på allt har jag även huvudvärk och känner mig matt i hela kroppen, känns som början på en förkylning tillsammans med en bihåleinflammation :O Kul? Nae inte speciellt.

Kvällsplugg?

Var som sagt ute och rände i skogen tidigt imorse med Nathalie, gick väll sådär för mig. Hon har lite bättre kondis än vad jag har, men det ska vi ändra på!

Det var fint väder idag så familjen bstämde sig för att ta en tur ut med båten, kanske en av de sista för säsongen? Även om det var varmt i luften var det desto kallare i vattnet. Men hård som man är badade jag såklart ändå.

När vi åkte hem blev jag avsläppt hos Malin, för de har köpt nya banor till LFD2 och de måste man ju se, eller ah spela då.
En sak som verkligen irriterar mig är att mina föräldrar är så snabba med att dömma, jasså hon röker? Såg du hans tatuering?
Om en person beter sig på ett sätt som de inte anser som normalt så är det tydligen en dålig människa. Alla rökare har väll inte samma personlighet? Och inte heller de som har gaddat sig.
Ibland funderar jag på att tatuera mig bara för att se deras reaktion, men det känns väldigt barnsligt och oansvarigt att göra det av en sådan anldning.
Försöker komma på mer att skriva om bara för att kunna skjuta upp mattepluggandet ännu mer. Men nu får jag nog ta tag i det, är trots allt inte alltför många tal.
Hare bra!


Är inte helgen till för att sova?

Har spenderat ungefär hela dagen hos Malin och Marcus, och Åsa också såklart :). Åkte hem vid halv åtta eftersom att de skulle gå på bio, Apornas Planet, och jag var inte sugen på att se den filmen på bio. Så pappa kom och hämta mig och jag fick övningsköra hem, gick väll hyfsat bra, tyvärr är inte min far så pedagogisk av sig utan stressar mest upp både sig själv och mig. Så jag ser fram emot att ta körlektioner på körskolan.

Nu ska jag dra igång någon film och kanske sova efter det (haha troligt förmodligen börjar jag kolla på ytterligare en film), för jag ska springa med Nathalie imorn klockan 8! Hur kunde jag gå med på det????

Första inlägget

Skriver mitt första inlägg nu, tänker att det är bra att inte lägga ribban för högt och skriva ett killer-inlägg nu. För då måste jag ju skriva vassare och vassare inlägg för varje gång.
Måste passa på och tacka min underbaraste vän Malin som har hjälp mig med all bloggdesign, utan henne hade jag aldrig fått så fin design!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0